Οι εγγραφές στην Α΄ τάξη του σχολείου μας για το σχολικό έτος 2024-25 θα πραγματοποιηθούν από 1 έως 20 Μαρτίου 08.15 με 13.15 καθημερινά και κατά προτίμηση μετά από τηλεφωνικό ραντεβού με τη Διεύθυνση του Σχολείου (2431 021269).

Σας επισημαίνουμε ότι τη σχολική χρονιά 2024-2025 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως 31-12-2018.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

1. Πιστοποιητικό γέννησης Δήμου ή Κοινότητας.

Δεν απαιτείται η προσκόμιση του Πιστοποιητικού Γέννησης από τους γονείς, αλλά αναζητείται από τις σχολικές μονάδες μέσω του Πληροφορικού Συστήματος myschool του ΥΠΠΕΘΑ.

2. Επίδειξη του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού (Β.Υ.Π.), ή προσκόμιση άλλου στοιχείου, στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

3. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή.

Το συγκεκριμένο έντυπο χορηγείται από το σχολείο και συμπληρώνεται από παιδίατρο.

4. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου.

Πριν την ημερομηνία έκδοσης του «Πιστοποιητικού φοίτησης» (15 Ιουνίου 2024), το νηπιαγωγείο εκδίδει «Βεβαίωση Φοίτησης» η οποία θα προσκομιστεί από τον γονέα ή τον κηδεμόνα του μαθητή για την εγγραφή του στο δημοτικό.

5. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή προκειμένου οι μαθητές να εγγράφονται αποκλειστικά και μόνο στα όρια της σχολικής τους περιφέρειας.

6. Αίτηση – Δήλωση για συμμετοχή στο ΟΛΟΗΜΕΡΟ Πρόγραμμα (προαιρετική).

Εκτυπώστε το ΑΔΥΜ, την Αίτηση Εγγραφής στο ΟΛΟΗΜΕΡΟ και την ΑΙΤΗΣΗ

.

Από 28dimtrik

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *